Σήμερα  …Μόνον για άντρες! Ή και για τις γυναίκες, που θέλουν τους συντρόφους τους δυνατούς και δραστήριους!
Γιατί υπάρχουν τροφές που αναδεικνύουν την αντρική ρώμη, προσελκύοντας το γυναικείο φύλο, ενισχύουν την σεξουαλική δραστηριότητα, αυξάνουν την τεστοστερόνη και γενικώς …όλα τα καλά! Ποιες είναι; Ιδού:
.
  – Πρώτο και καλύτερο το σέλινο. Μπορεί γενικά να μην του δίνουμε κάποια ιδιαίτερη σημασία, όμως αυτό το λαχανικό είναι που κάνει τους άντρες ακαταμάχητους! Πώς; Πολύ απλά. Περιέχει δύο από τους τρεις τύπους αρσενικών φερομονών _την ανδροστενόνη και την ανδροστενόλη_ που χρησιμοποιεί το σώμα προκειμένου να προσελκύσει το άλλο φύλο!  Όταν λοιπόν ένας άντρας μασάει σέλινο απελευθερώνονται μόρια οσμής αυτών των φερομονών, τα οποία φθάνοντας στο πίσω μέρος του λαιμού και στη μύτη ενισχύουν την σεξουαλική επιθυμία κι αυτό μεταδίδεται μέσω του σώματος στο γυναικείο φύλο. Αποτέλεσμα:
Ετσι οι συγκεκριμένοι άντρες γίνονται περισσότερο επιθυμητοί!
 .
– Η σπάνια βεβαίως, αλλά υπέροχη τρούφα. Γιατί αυτό το είδος μανιταριού περιέχει την φερομόνη ανδροστενόλη, η οποία όπως είπαμε, ειδικεύεται στην …αποστολή μηνυμάτων  ανδρικής διαθεσιμότητας στις γυναίκες.
Το καλό στην προκειμένη περίπτωση είναι, ότι ακόμη και το λάδι τρούφας, που είναι σαφέστατα φθηνότερο από ολόκληρη την τρούφα, διατηρεί την ανδροστενόλη που χρειάζεται για να κάνει τους άντρες πιο ποθητούς.
 .
– Και η παστινάκη! Τι είναι αυτό; Ένα ριζώδες λαχανικό σαν λευκό καρότο, όπως το λένε κάποιες φορές. Πλούσιο κι αυτό σε φερομόνες λειτουργεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο: Ενισχύει την ανδρική σεξουαλική επιθυμία και την κάνει αισθητή στο … περιβάλλον! Το βόριο, που περιέχει, κινητοποιεί τον οργανισμό για να χρησιμοποιεί τα οιστρογόνα του και αυξάνει τα επίπεδα της τεστοστερόνης στο αίμα.
Η παστινάκη τρώγεται ωμή αλλά και μαγειρεμένη! Μόνο πρόβλημα, ότι δεν βρίσκεται εύκολα στην Ελλάδα, παρ΄ ότι ευδοκιμεί σ΄ όλη τη Μεσόγειο.
 .
   …Δικαιολογίες λοιπόν …δεν υπάρχουν!