Υλικά

  • Ελαιόλαδο (1 κουτ. σούπας
  • Σκόρδο ψιλοκομμένο (1 κουτ. γλυκού)
  • Φύλλα από σπανάκι ψιλοκομμένα (2 κούπες)
  • Φύλλα από σέσκουλο ψιλοκομμένα (2 κούπες)
  • Αυγά (3-4 μεγάλα)
  • Κρέμα γάλακτος χαμηλών λιπαρών ή φυτική (1 ½ κουτ. σούπας)
  • Παρμεζάνα τριμμένη (1 κουτ. σούπας)
  • Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

  • Σε μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο, προσθέτουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο και σοτάρουμε για 1-2 λεπτά.
  • Στη συνέχεια βάζουμε το σπανάκι και το σέσκουλο και μαγειρεύουμε, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να μαραθούν τα φύλλα.
  • Αποσύρουμε από τη φωτιά και τοποθετούμε από πάνω τα αυγά. Ραντίζουμε με την κρέμα γάλακτος και ρίχνουμε την παρμεζάνα, αλάτι και πιπέρι.
  • Σε προ θερμασμένο φούρνο βάζουμε το τηγάνι και ψήνουμε για 10-15 λεπτά.