Πόσες θερμίδες καίει ένα καυτό φιλι; Είναι αλήθεια ότι ο έρωτας είναι η καλύτερη δίαιτα; Μα καλά, αληθεύει ότι το σεξ καίει περισσότερες θερμίδες ακόμη και από τη yoga;

Ο αναζωογονητικός έρωτας στην υπηρεσία του fitness…

ΕΡΩΤΑΣ Η ΠΙΟ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΑ

Που ταξιδεύει ο λογισμός σου; Μα φυσικά στο αντικείμενο του πόθου. Κι αυτό δεν είναι τα σοκολατάκια, ούτε τα λαχταριστά γλυκά. Πού χρόνος για φαγητό άλλωστε όταν έχεις το μυαλό σου αλλού;
Οι επιστήμονες είναι λοιπον πλέον σίγουροι. Ο Καλύτερος τρόπος να απαλλαγείς από τα περιττά κιλά είναι να ερωτευθείς ή να μας επισκεφτείς, ή και τα δύο!!!  Οταν είμαστε ερωτευμένοι δεν τρώμε πολύ, προσέχουμε τι θα φάμε, πώς θα το φάμε και γενικά προσέχουμε το σώμα μας για να αρέσουμε στο άλλο φύλο”.

ΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΟΥ

Ένα φιλί σε αναστατώνει, ανεβάζει την αδρεναλίνη σου και βοηθά την κυκλοφορία του αίματος. Είναι μια φοβερή καρδιαγγειακή άσκηση! Και απολαυστική… Όταν δε πέσεις στο κρεβάτι, τότε οι θερμίδες εξατμίζονται σαν καυτοί υδρατμοί!

 

Το φιλί καίει θερμίδες!
Φιλί! Πηγή ευεξίας!

Ένα παθιασμένο φιλί είναι η απόλυτη τεχνική χαλάρωσης! Όταν το στόμα παίρνει θέση για φιλί, μοιάζεις σαν να χαμογελάς! Κι επειδή τα συναισθήματά μας συνδέονται άμεσα με την γλώσσα του σώματος, είναι σχεδόν αδύνατο να “χαμογελάς” και να είσαι σφιγμένος  την ίδια στιγμή. Αναπνέεις πιο βαθειά και κλείνεις τα μάτια. Τι καλύτερο για να νιώθουμε ήρεμοι και χαλαροί;
Το φιλί είναι πηγή ευτυχίας. Και όταν είμαστε ευτυχισμένοι, αισθανόμαστε ποθητοί και βέβαια η αυτοπεποίθηση μασ εκτινάζεται στα ύψη.

 
ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕΞ

Προκαταρκτικά: Είναι το αλατοπίπερο της ερωτικής ζωής και τα απολαμβάνεις με κάθε ευκαιρία. Συνέχισε έτσι γιατί η όλη διαδικασία μπορεί να κάψει για εσένα 60-90 θερμίδες.

 
Σεξ: Πλησιάζεις προς την κορύφωση κι έχεις “εκπαιδεύσει” τον παρτενέρ σου να γνωρίζει να σου δίνει αυτό που ζητάς. Μετά από μισή ώρα έντονου σεξ, εκτός από ένα πλατύ χαμόγελο θα αποχαιρετάς 150 θερμίδες.

– Θυμήσου πως ένα μάθημα γιόγκα ή 1/2 ώρα περπάτημα είναι ικανό να κάψει το πολύ 115 θερμίδες!
Σύμφωνα με έρευνες του Αμερικάνικου Ινστιτούτου Kinsey, ένας μέσος άνθρωπος χάνει κοντά στα 2,5 κιλά το χρόνο, κάνοντας απλά σεξ. Εσύ απλά φρόντισε να πάρεις την υπόθεση στα χέρια σου. Μην αφήνεσαι στα χέρια του αγαπημένου σου. Οποιαδήποτε στάση απαιτεί περισσότερο ενεργητικό ρόλο από την πλευρά σου, απαιτεί περισσότερη ενέργεια και άρα σε βοηθά να καταναλώσεις περισσότερες θερμίδες.

Το σεξ είναι τέλος ένα πρώτης τάξεως αγχολυτικό. Μια ερωτική συνεύρεση μπορεί να σε απαλλάξει από ενοχλητικούς πονοκεφάλους, να παράγει την ορμόνη της ευτυχίας την ενδορφίνη και να σε χαλαρώσει.