Υλικά

Λευκό κρασί (1 κούπα)
Dry martini (1 κούπα)
Ζωμός λαχανικών knorr (2 κούπες)
Εστραγκόν (2 κ.σ)
Φυτική κρέμα σόγιας (1 κούπα)
Κουρκουμά (1 κ.γ)
Κρεμμυδάκι φρέσκο ( μόνο το λευκό)
Αλάτι και πιπέρι
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Τσιγαρίζω το φρέσκο κρεμμυδάκι σε 2-3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Προσθέτω το κρασί το dry martini, τον κουρκουμά , τον ζωμό τον λαχανικών και βράζω το μείγμα μέχρι απο τις 4 κούπες να μείνουν περίπου οι 3.
Συμπληρώνουμε την κρέμα και βράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Ρίχνουμε το εστραγκόν ψιλοκομμένο, αλάτι και πιπέρι και σερβίρουμε με λεμόνι ή λαιμ. .
Συνοδεύει άψογα βραστά και ψητά ψάρια και θαλασσινά.