Υλικά

  • Μοσχαρίσια φιλετάκια (4 x 125 γρ)
  • Βούτυρο (80γρ)
  • Ντομάτες ώριμες (4 κομμένες)
  • Ρόκα ( 4 φλιτζάνια)
  • Βocconcini (mozzarella), κομμένο σε μεγάλα κομμάτια (220 γρ)
  • Ελαιόλαδο (για επάλειψη)
  • Ρίγανη
  • Θαλασσινό αλάτι
  • Κόκκοι μαύρου πιπεριού
Εκτέλεση
  1. Ζεσταίνετε σε μεγάλη θερμοκρασία ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι
  2. Αλείφετε με το ελαιόλαδο τα φιλετάκια και προσθέτετε αλάτι και πιπέρι.
  3. Μαγειρεύετε ένα λεπτό την κάθε πλευρά του μοσχαριού για μέτριο ψήσιμο ή όσο προτιμάτε
  4. Απομακρύνετε το μοσχάρι από το τηγάνι και το διατηρείτε ζεστό
  5. Μοιράζετε τη ρόκα σε 4 πιάτα, τοποθετείτε το κρέας, από πάνω τα ντοματίνια και το bocconcini
  6. Τέλος βάζετε κουταλιά της σούπας από το μείγμα βουτύρου