Υλικά

  1. Αυγά (4)
  2. Κρεμμύδι (1 μικρό)
  3. Πατάτα βρασμένη (1 μεγάλη)
  4. Κόκκινη πιπεριά (½)
  5. Πράσινα φασολάκια βρασμένα (1 φλιτζάνι τσαγιού)
  6. Γάλα (2 κουτ. σούπας)
  7. Μαϊντανός (1 κουτ. σούπας)

Για τη σάλτσα ντομάτας

  • Ντομάτα ψιλοκομμένη (1 μικρή)
  • Αγγούρι (1 μικρό)
  • Κρεμμύδι (½)
  • Πράσινο chilli (καυτερή πράσινη πιπερίτσα) (1)
  • Χυμός λεμονιού (1 κουτ. σούπας)
  • Φρέσκος κόλιανδρος ή μαϊντανός (1 κουτ. σούπας)

Εκτέλεση

  1. Ζεσταίνω σε ένα τηγάνι λίγο λάδι και ρίχνω την πατάτα και το κρεμμύδι ψιλοκομμένα. Ανακατεύω για 2’ και χαμηλώνω τη φωτιά για περίπου 10’ ακόμη.
  2. Προσθέτω την πιπεριά και τα φασολάκια και τα αφήνω να ψηθούν για 5’.
  3. Χτυπάω τα αυγά με το γάλα και το μαϊντανό και τα ρίχνω στο τηγάνι. Αφήνω να ψηθούν…
  4. Σερβίρω την ομελέτα με τη σάλτσα από πάνω.