Υλικά

  1. Ασπράδια αυγού(4-6)
  2. Νερό (3/4 κούπας)
  3. Αλάτι(1κουτ.γλυκού)
  4. Ελαιόλαδο(1κουτ.σούπας)
  5. Cottage cheese( 200γρ)
  6. Πέστροφα καπνιστή (200γρ)
  7. Κάρδαμο (για το σερβίρισμα)
  8. Πιπέρι χοντρό (για το σερβίρισμα)
Εκτέλεση

  1. Χτυπάμε τα αυγά με το νερό και το αλάτι
  2. Ζεσταίνουμε το λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι, σε μέτρια φωτιά
  3. Βάζουμε το μίγμα από τα ασπράδια στο τηγάνι για ένα λεπτό
  4. Απομακρύνουμε το σκεύος και μαγειρεύουμε τα ασπράδια για 1-2 λεπτά ή μέχρι να διογκωθούν ή ροδίσουν
  5. Τοποθετούμε την λευκή ομελέτα με το cottage και τη πέστροφα
  6. Διπλώνουμε την ομελέτα και σερβίρουμε με χοντρό πιπέρι και κάρδαμο ή άλλο μυρωδικό