Υλικά

  • Ελαιόλαδο (3 κουτ. σούπας )
  • Κάπαρη ( 2 κουτ. σούπας)
  • Φύλλα μαϊντανού ( 1 ½ φλυτζ)
  • Σκόρδο (4 σκελίδες λεπτά κομμένες)
  • Φιλέτα γαύρου (10)
  • Πολύχρωμά ντοματίνια (600gr)
  • Ξύδι από κόκκινο κρασί ( 1 κουτ. σούπας)
  • Θαλασσινό αλάτι, μαύρο πιπέρι
  • Cavatelli pasta ή άλλο είδος της αρεσκείας σας (400γρ)
  • Chilly (1 λεπτά κομμένο)

 

Εκτέλεση

  • Ζεσταίνουμε λάδι (1 κουτ. σούπας) στο αντικολλητικό τηγάνι, προσθέτουμε τη κάπαρη και το μαϊντανό μέχρι να γίνoυν τραγανά και απομακρύνουμε
  • Στη συνέχεια προσθέτουμε στο τηγάνι το σκόρδο και τα φιλέτα γαύρου για ένα λεπτό
  • Σε ένα μπολ προσθέτουμε το σκόρδο, τα φιλέτα γαύρου, τα ντοματίνια, το υπόλοιπο λάδι, το ξύδι, το αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύουμε
  • Μαγειρεύουμε τα μακαρόνια μέχρι να γίνουν al dente
  • Προσθέτω τα μακαρόνια στο  μείγμα με τα ντοματίνια  και ανακατεύω
  • Σερβίρουμε προσθέτοντας τη κάπαρη το μαϊντανό και το chilly