Υλικά για τη σαλάτα

  • Κόκκινο λάχανο σε φέτες (1 μικρό)
  • Μπέικον (4 φέτες) (ψήνω σε ταψί πάνω σε αλουμινόχαρτο μέχρι να γίνει crispy
  • Μαϊντανός ψιλοκομμένος (½ κούπα)
  • Κρεμμυδάκια φρέσκα (3) σε φέτες
  • Ρεπάνια (4) σε φέτες
  • Αμύγδαλα ξεφλουδισμένα (¼ της κούπας)
  • Αβοκάντο (1) σε κύβους

Υλικά για τη vinaigrette balsamic

  • Σκόρδο (2 σκελίδες)
  • Μουστάρδα Dijon (1 κουτ. σούπας)
  • Ζάχαρη μαύρη (2 κουτ. γλυκού)
  • Μπαλσάμικο (¼ κούπας)
  • Ελαιόλαδο (1/3 κούπας)
  • Αλάτι

Εκτέλεση

  1. Ανακατεύω τα 3 πρώτα υλικά της σαλάτας μαζί με 5 κουτ. σούπας από τη vinaigrette.
  2. Προσθέτω τα υπόλοιπα υλικά και στο τέλος το avocado σε κύβους (από πάνω).
  3. Περιχύνω με την υπόλοιπη vinaigrette
  4. Γαρνίρω με το μπέικον