Υλικά
Ρεβίθια (½ κιλό)
Celery (4 κλαράκια)
Ντομάτες λιαστές ψιλοκομένες (8)
Ελιές πράσινες χωρίς κουκούτσι (10-15)
Καλαμπόκι βρασμένο (1 φλιτζάνι)

Υλικά για sauce
Ελαιόλαδο (1 φλιτζάνι)
Μουστάρδα (2 κουτ. Σούπας)
Χυμό από ένα λεμόνι
Χυμό από ½ πορτοκάλι
Αλάτι
Λευκό πιπέρι

Ξύσμα 1 πορτοκαλιού (για το σερβίρισμα)

Εκτέλεση

Μουλιάζουμε τα ρεβίθια από το βράδυ
Τα μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν
Σερβίρουμε τη σαλάτα και ρίχνουμε από πάνω ξύσμα πορτοκαλιού