Υλικά

  • Pasta (400gr)
  • Σολωμός καπνιστός (4-6 φέτες)
  • Λάδι (4κουτ. σούπας)
  • Χυμός από λεμόνι (2κουτ. σούπας)
  • Κάπαρη (1κουτ. σούπας)
  • Μουστάρδα σε κόκκους (1κουτ. σούπας)
  • Κρεμμύδι κομμένο κον κασέ (μισό)
  • Άνηθος (2κουτ. σούπας)
  • Μαϊντανός (2κουτ. σούπας)
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
Εκτέλεση

  • Βράζουμε τη Pasta
  • Σοτάρουμε το λάδι με το κρεμμύδι
  • Προσθέτουμε τη κάπαρη , το λεμόνι και τους κόκκους μουστάρδας και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 2’
  • Απομακρύνουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τον άνηθο, τον μαϊντανό και το σολωμό κομμένο σε μικρά
    κομμάτια
  • Ανακατεύουμε με τη Pasta και σερβίρουμε