Ενδοκρινολογικές Παθήσεις 

   Ο θυρεοειδής και το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών είναι μερικές από τις ενδοκρινολογικές παθήσεις, που συνδέονται με το αυξημένο βάρος. Είναι απαραίτητη λοιπόν η σωστή διατροφή,  που θα σας δώσει το υγιές σωματικό βάρος, που απαιτείται για την περίπτωσή σας, καθώς θα βελτιώσει τον οργανισμό σας.

Διαβήτης

   Η ισορροπία των γευμάτων, με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά σε κάθε γεύμα είναι η πρώτη σύσταση των γιατρών σε περιπτώσεις ατόμων με διαβήτη. Αυτόν τον ύπουλο εχθρό, που προκαλεί βλάβες στα αγγεία οδηγώντας στο θάνατο στο 70-80% των ανθρώπων, που πάσχουν από την ασθένεια. Μάθετε επομένως να τρώτε σωστά για όλη σας τη ζωή!

Καρδιαγγειακά νοσήματα και Αρτηριακή Πίεση

   Η σύνδεση της παχυσαρκίας με την εμφάνιση καρδιαγγειακών παθήσεων και υπέρτασης είναι μία γενική παραδοχή, που κανείς δεν επιτρέπεται να αγνοεί. Προλάβετέ την, αντιμετωπίστε την και βοηθείστε την καρδιά σας να λειτουργήσει ομαλά για μία καλύτερη ζωή!

Γαστρεντερικές  παθήσεις  

   Η σπαστική κολίτιδα, το έλκος στομάχου, η γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση και άλλες ακόμη ασθένειες του πεπτικού έχουν ως βασικές αιτίες το άγχος, το κάπνισμα αλλά και την κακή διατροφή. Η αλλαγή της, προσαρμοσμένη στην περίπτωσή σας μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπισή τους!