Σας αξίζει το καλύτερο! Είναι κάτι που πιστεύουμε ακράδαντα και με αυτή τη βασική αρχή έχουμε οργανώσει κάθε σας βήμα ώστε να επιτύχετε τον επιθυμητό στόχο. Κι όχι μόνον αυτό αλλά να διατηρήσετε τον νέο σας εαυτό για πάντα!

   Η κληρονομικότητα, το περιβάλλον, η καθιστική ζωή, η έλλειψη άσκησης, το άγχος της καθημερινότητας, διάφορες διαταραχές απορυθμίζουν συχνά τον οργανισμό μας με αποτέλεσμα τα επιπλέον κιλά. Πρόκειται για ένα πρόβλημα, που έχει κόστος τόσο αισθητικό όσο και υγείας. Γιατί η παχυσαρκία συνδέεται με την εμφάνιση πολλών νοσημάτων, που λειτουργούν ύπουλα εις βάρος μας. Για την αντιμετώπισή της όμως το Διατροφολογικό & Διαιτολογικό Κέντρο έχει να προτείνει μία ολοκληρωμένη φροντίδα προσαρμοσμένη στα μέτρα σας! Με  μία βασική προϋπόθεση: Το φαγητό παραμένει απόλαυση!

   Το εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής, οι σωματομετρήσεις, τα ειδικά διαιτολόγια για κάθε περίπτωση και περίσταση, η διαρκής, στενή παρακολούθηση σε προσωπικό επίπεδο με συμβουλές και οδηγίες, οι ειδικές συνταγές και βέβαια το πρόγραμμα συντήρησης, που θα σας βοηθήσει να περάσετε με επιτυχία στην μετά την δίαιτα εποχή είναι η απάντηση σε κάθε πρόβλημα. Η μακρόχρονη πείρα μας στον τομέα της διατροφής αποτελεί εγγύηση για το αποτέλεσμα.

    Πόσες δίαιτες έχετε δοκιμάσει; Πόσο πεινάσατε και τι στερηθήκατε; Πόσες φορές ξαναπήρατε τα κιλά;
Καμία δίαιτα δεν είναι καλή αν σας κάνει να πεινάτε, αν νιώθετε κούραση και στέρηση, αν το γαστρεντερικό σας δεν λειτουργεί σωστά, αν έχετε κακή διάθεση…Το Διατροφολογικό & Διαιτολογικό Κέντρο υπόσχεται, ότι δεν θα σας οδηγήσει σε τέτοιες ακραίες καταστάσεις. Άλλωστε ο πιο αυστηρός κριτής θα πρέπει να είστε εσείς, γνωρίζοντας, ότι η απώλεια βάρους, την οποία επιδιώκεται έχει σκοπό να βελτιώσει την υγεία και την εμφάνισή σας. Για την επίτευξη του σκοπού όμως είναι απολύτως απαραίτητη η δική σας συνεργασία και θέληση να τα αλλάξετε όλα αποκτώντας το σώμα που σας αξίζει!