Με την πεποίθηση, ότι η αντιμετώπιση της παχυσαρκίας είναι εφικτή σε κάθε περίπτωση αρκεί να υιοθετηθεί το κατάλληλο  διατροφικό πρόγραμμα η ομάδα της Μαρίας Ριμική προσεγγίζει κάθε άνθρωπο χωριστά με σεβασμό στις ανάγκες του και τις ιδιαιτερότητές του. Η ΄Αννα Χάλαρη και η Ζωή Αγρανιώτου είναι οι διατροφολόγοι, που θα σας μάθουν να τρέφεστε σωστά. Γιατί στόχος είναι όχι απλώς η απώλεια βάρους αλλά οι νέες διατροφικές συνήθειες, που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε το πρόβλημα της παχυσαρκίας και να μην το αντιμετωπίσετε εκ νέου στο μέλλον.


Άννα Χάλαρη

   Πτυχιούχος διαιτολόγος διατροφολόγος του ΑΤΕΙ  Σητείας με εξειδίκευση στις διατροφικές διαταραχές και στις ψυχολογικές παρεμβάσεις της παχυσαρκίας (Master practitioner on eating disorders and obesity από το National Center of Eating Disorders της Μεγάλης Βρετανίας), μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων Διατροφολόγων, εξωτερικός επιστημονικός συνεργάτης του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου  Αττικόν. Συνεργάζεται με το Διαιτολογικό & Διατροφολογικό Κέντρο τα τελευταία τρία χρόνια


Ζωή Αγρανιώτου

   Ειδικός Εφαρμογών Διαιτητικής με 15ετή παρουσία  στο χώρο της διατροφής. Η παλαιότερη συνεργάτης του Διαιτολογικού & Διατροφολογικού Κέντρου.


Κατερίνα Μουλά – Γραμματειακή Υποστήριξη

Με σπουδές στην εφαρμοσμένη πληροφορική και πάνω από 22 χρόνια εμπειρία σε διοικητική οργάνωση, θα σας υποδεχτεί στο Διαιτολογικό & Διατροφολογικό Κέντρο με θετική διάθεση, χαμόγελο και θα φροντίσει να είναι όλες οι επισκέψεις  σας ευχάριστες.