Υλικά για τη σαλάτα

 

  • Κόκκινο λάχανο σε φέτες (1 μικρό)
  • Μπέικον (4-6 φέτες) (ψήνω σε ταψί πάνω σε αλουμινόχαρτο μέχρι να γίνει crispy
  • Μαϊντανός ψιλοκομμένος (½ κούπα)
  • Κρεμμυδάκια φρέσκα (3) σε φέτες
  • Ρεπάνια (4) σε φέτες
  • Αμύγδαλα ξεφλουδισμένα (¼ της κούπας)
  • Αβοκάντο (1) σε κύβους

 

 

Υλικά για τη vinaigrette balsamic

 

  • Σκόρδο (2 σκελίδες)
  • Μουστάρδα Dijon (1 κουτ. σούπας)
  • Ζάχαρη μαύρη (2 κουτ. γλυκού)
  • Μπαλσάμικο (¼ κούπας)
  • Ελαιόλαδο (1/3 κούπας)
  • Αλάτι

 

Εκτέλεση

 

  • Ανακατεύω τα παραπάνω λαχανικά μαζί με 5 κουτ. σούπας από τη vinaigrette.
  • Προσθέτω τα υπόλοιπα υλικά και στο τέλος το avocado σε κύβους και το μπεικον.
  • Περιχύνω με την υπόλοιπη vinaigrette