Υλικά

  • Ψωμί (1φ)
  • Μπλε τυρί (30γρ)
  • Σύκα (2)
  • Καρύδια (2)
  • Βασιλικός (φύλλα)
  • Λίγο ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Φρυγανίζουμε το ψωμί μας. Απλώνουμε πάνω το μπλε τυρί και το λιώνουμε με ένα πιρούνι μαζί με λίγο ελαιόλαδο. Κόβουμε τα σύκα σε 4 κομμάτια, τα βάζουμε και αυτά πάνω στο ψωμί μας. Τέλος θρυμματίζουμε τα καρύδια και πασπαλίζουμε από πάνω μαζί με τα φύλα βασιλικού και λίγες σταγόνες ελαιόλαδο.