Υλικά
- Γλυκοπατάτα πορτοκαλί (1)
- Γιαούρτι (1κούπα)
- Ψητό κοτόπουλο (2 κούπες)
- Φρέσκα κρεμμύδια (2 κομμένα σε φέτες )
- Αγγουράκια (2 κομμένα σε φέτες)
- Χυμός λεμονιού (1 κουτ.σουπας)
- Δυόσμος
- Αλάτι
- Πιπέρι
Οδηγίες
- Τυλίγουμε τη γλυκοπατάτα σε αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για μια ώρα
- Προσθέτουμε στο γιαούρτι το χυμό λεμονιού, αλάτι, πιπέρι
- Σερβίρουμε τη γλυκοπατάτα κομμένη στη μέση, προσθέτουμε το γιαούρτι και από πάνω βάζουμε το κοτόπουλο ¨μαδημένο¨. Τέλος ψιλοκομμένο κρεμμυδάκια, αγγουράκια και το δυόσμο