Υλικά
- Νιφάδες βρώμης (2φλυτζ.)
- Αποξηραμένα σύκα σε φέτες (1φλυτζ.)
- Ηλιόσποροι (2/3φλυτζ.)
- Φιλέ αμυγδάλου (2/3φλυτζ.)
- Nespresso (1 κάψουλα )
- Μέλι (1/3φλυτζ.)
- Γιαούρτι 2% λιπαρά
- Γάλα (1/3 φλ.)
- Μύρτιλα (1/2φλυτζ.)
Προετοιμασία
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 120ο C
- Τοποθετούμε τις νιφάδες βρώμης, τα σύκα, το φιλέ αμυγδάλου, τους ηλιόσπορους, το καφέ και το μέλι σε ένα μπολ και ανακατεύουμε
- Χωρίζουμε το μίγμα σε δυο ταψιά στα οποία έχουμε βάλει αντικολλητικό χαρτί και το βάζουμε στο φούρνο για 45 λεπτά
- Ανακατεύουμε περιστασιακά μέχρι η βρώμη να γίνει τραγανή
- Αφήνουμε στην άκρη το μίγμα μέχρι να κρυώσει
- Το σερβίρουμε με γάλα, γιαούρτι, βατόμουρα και μέλι
Για 6 άτομα