Αθλητές :· Οι ανάγκες ενός αθλητή ή κάποιου ανθρώπου ο οποίος γυμνάζεται συστηματικά, είναι αυξημένες και απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή, ώστε να βοηθηθεί η απόδοσή του και να αποφευχθούν ελλείψεις του οργανισμού σε θρεπτικά συστατικά, υπερκόπωση λόγω κακής διατροφής, πιθανοί τραυματισμοί κ.α.

Εγκυμονούσες : Η καλύτερη περίοδο της ζωή σας οφείλει να συνοδεύεται από μια πλήρη και υγιή διατροφή, καθώς η σωστή ανάπτυξη του μωρού οφείλεται αποκλειστικά σε εσάς. Βοηθήστε τον εαυτό σας να έχει ενέργεια και υγεία χωρίς πολλά κιλά και παράλληλα το μωρό να αναπτυχθεί σε κατάλληλο και υγιές περιβάλλον.

Θηλασμός : Το μητρικό γάλα είναι η ιδανική τροφή και ο θηλασμός συγκεντρώνει τα περισσότερα πλεονεκτήματα σε σχέση με κάθε άλλο εναλλακτικό τρόπο σίτισης του βρέφους. Η επιτυχία του θηλασμού επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες, μεταξύ των οποίων σπουδαιότατο ρόλο παίζει η διατροφή της λεχώνας.

Διατροφή κατά την εμμηνόπαυση : Η εμμηνόπαυση είναι μια δύσκολη περίοδος στη ζωή της γυναίκας. Η ισορροπία των ορμονών διαταράσσεται και οι ανάγκες του οργανισμού της γυναίκας για ψυχική και σωματική υγεία είναι αυξημένες. Η σωστή διατροφή, με έμφαση στη διατήρηση του βάρους (παρατηρείται αυξημένη εναπόθεση λίπους στην κοιλιακή χώρα λόγω των ορμονικών μεταβολών) και στον εμπλουτισμό σε θρεπτικά συστατικά, όπως για παράδειγμα ασβέστιο, ω3 λιπαρά οξέα κ.α., μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης και γενικότερα στην καλύτερη υγεία, ευεξία και διάθεση.

Παιδιά : Βοηθήστε τα παιδιά σας να μεγαλώσουν με υγεία .