Ενδοκρινολογικές Παθήσεις : Τόσο ο θυρεοειδής όσο και το σύνδρομο πολυκιστικών ωοθηκών είναι κάποιες από τις ενδοκρινολογικές παθήσεις που συνδέονται με το αυξημένο βάρος. Η· σωστή διατροφή και κατ’επέκταση το υγιές σωματικό βάρος βελτιώνει τη λειτουργία τους. Διευκολύνεται την υγεία του οργανισμού σας μέσω της διατροφής σας.

Διαβήτης : Η ισορροπία των γευμάτων, με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά σε κάθε γεύμα, είναι η πρώτη σύσταση που κάνουν οι γιατροί στους ανθρώπους με διαβήτη. Μάθετε να τρώτε σωστά για όλη σας τη ζωή.

Καρδιαγγειακά προβλήματα και Αρτηριακή Πίεση : Όλοι γνωρίζουμε τα αποτελέσματα των περισσοτέρων ερευνών που καταλήγουν στο απλό, ότι τα περιττά κιλά επιβαρύνουν τη λειτουργία της καρδιάς και την αύξηση της αρτηριακής πίεσης. Βοηθήστε λοιπόν την καρδιά σας να ‘λειτουργήσει’ ευκολότερα.

Ξέρετε ότι 70-80 % των ατόμων με Διαβήτη πεθαίνουν από βλάβες στα αγγεία

Γαστρεντερολογικά προβλήματα : Σπαστική κολίτιδα- έλκος στομάχου- γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση κ.α. είναι μερικές από τις ασθένειες που ταλαιπωρούν μεγάλη μερίδα του πληθυσμού. Οι βασικότερες αιτίες είναι το άγχος, το κάπνισμα και η κακή θρέψη. Μπορεί να αντιμετωπιστεί !!!