Υλικά

  • Ταχίνι (1 κούπα = 280 γρ.)
  • Μέλι (¾ της κούπας = 270 γρ.)
  • Φυστίκια Αιγίνης (1/3 της κούπας = 45 γρ.)
  • Σουσάμι ψητό (¼ της κούπας = 35 γρ.)

Εκτέλεση:

  • Ζεσταίνουμε σε τηγάνι και σε χαμηλή φωτιά το ταχίνι για 5’.
  • Σε άλλο τηγάνι ζεσταίνουμε το μέλι για 5’.
  • Εκτός φωτιάς ανακατεύουμε το ζεστό ταχίνι με το ζεστό μέλι και ρίχνουμε μέσα τα φυστίκια Αιγίνης ψιλοκομμένα.
  • Στρώνουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί και ρίχνουμε το παραπάνω μίγμα.
  • Το αφήνουμε για 4 ώρες, στη συνέχεια το κόβουμε σε κομμάτια και το περνάμε στο σουσάμι