Υλικά

  • Ρεβίθια (½ κιλό)
  • Celery (4 κλαράκια)
  • Ντομάτες λιαστές ψιλοκομένες (8)
  • Ελιές πράσινες χωρίς κουκούτσι (10-15)
  • Καλαμπόκι βρασμένο (1 φλιτζάνι)

Υλικά για sauce

  • Ελαιόλαδο (1 φλιτζάνι)
  • Μουστάρδα (2 κουτ. Σούπας)
  • Χυμό από ένα λεμόνι
  • Χυμό από ½ πορτοκάλι
  • Αλάτι
  • Λευκό πιπέρι
  • Ξύσμα 1 πορτοκαλιού (για το σερβίρισμα)

Εκτέλεση

  • Μουλιάζουμε τα ρεβίθια από το βράδυ
  • Τα μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν
  • Σερβίρουμε τη σαλάτα και ρίχνουμε από πάνω ξύσμα πορτοκαλιού