Υλικά

  • 1 μεγάλο αχλάδι
  • 1 και ½ κούπα σταφύλια
  • 1 κουτ. του γλυκού φύτρα σταριού (ξερά) ή ηλιόσπορος
  • 4 κουτ. σούπας κανονικό γιαούρτι
  • Παγάκια

Οδηγίες

  • Βάζετε τη φλούδα του αχλαδιού μαζί με τα σταφύλια στον αποχυμωτή
  • Κατόπιν προσθέτω το υπόλοιπο αχλάδι
  • Μεταφέρετε το χυμό σε μία μικρή κανάτα, προσθέτετε τα φύτρα σταριού στο γιαούρτι και ανακατεύετε
  • Το ρίχνετε μέσα στο χυμό (αχλάδι-σταφύλι) ανακατεύετε και ρίχνετε τα παγάκια αν θελετε.

Είναι ένας συνδυασμός αναζωογονητικός πλούσιος σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Το δε γιαούρτι είναι πηγή πρωτεϊνών και βιταμινών.